15.05.2022

Het Ibiza-gevoel in je achtertuin

Hou je ervan om een 'schoon-vuurtje' te stoken, zonder gesleep met hout, elektriciteitskabels of rommelig as op je terras? Dan is de gasgestookte Ibiza iets voor jou. Je hebt geen stopcontact nodig en deze terrasverwarmer is mobiel. Vanwege de wieltjes verzet je het gewoon naar waar je de meeste warmte wil. Schakel je de Ibiza daarna terug in, heb je weer instant warmte. Met een vermogen van 9 kW biedt deze warmtebron jou en je metgezellen een aangenaam buitenverblijf. Bovendien mag de Ibiza door zijn strakke vormgeving zeker gezien worden. Ervaar een gevoel van extra gezelligheid met het licht en warmte van een zalig vuurtje, terwijl je langer geniet van het buitenleven. 

Meer informatie over de Ibiza (die ook bij Outdoor Products in de showroom staat) vind je in de folder van Outr.Het Ibiza-gevoel in je achtertuin

02.05.2022

Een nieuwe kookunit in Cortenstaal

Dat is de plancha Bowl! Een kookunit met een diepe afgeronde vuurschaal waarbij de bakplaat in die gietijzeren schaal hangt. Een uniek Cortenstaal design, zeer makkelijk in gebruik en een zeer ruime schaal. Optioneel kan de bak/vuurschaal rechtgezet worden in een speciale sokkel. De plancha Bowl heeft een hoogte van 88 en diepte van 74 cm.

Weet je graag meer over Cortenstaal? Het is een ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Deze legering beschermt het staal zodat er geen verdere corrosie ontstaat. Het is daarom ook onderhoudsvrij. Het staal is zeer sterk en is daarom uitermate geschikt voor buitengebruik. Het is recycleerbaar en gaat tot 10 keer langer mee dan gewoon staal. Het eindresultaat is nooit één homogene kleur, zodat ieder toestel uniek is. Het voordeel van Cortenstaal is dat het in elke tuin past. Of jouw terras klassiek of modern is.

Een nieuwe kookunit in Cortenstaal

15.04.2022

Nieuwe kleuren Kamado's verkrijgbaar

Vanaf nu kun je kiezen uit meerdere kleuren Kamado's. Alle onze eivormige keramische barbecues zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Een overzicht van de nieuwigheden:
M40 ook in zwart
M50 ook in het groen
L56 Diamond ook in het oceaanblauw
L55 nu ook in het olijfgroen en komt in 2023 in wijnrood
XL60 nu ook verkrijgbaar in het grijs

Kom je naar onze showroom dan zie je de Kamado's: M40 in groen, de M50 in wit en de L56 diamond in zwart. Maak je graag een afspraak om ze bekijken? Bel of stuur je mailtje via deze link. Nieuwe kleuren Kamado's verkrijgbaar

13.04.2022

Nieuw in het gamma

Het gebruik van een standaard vuurschaal kan ergerlijk zijn wanneer de wind verkeerd staat. Bij deze Bowl Fire Scale is dat niet het geval. Check voordat je 'm aansteekt vanwaar de wind komt. De Bowl is gemaakt uit Cortenstaal, een ijzersterke en duurzame grondstof. De karakteristieke oranjebruine gloed krijg je als de buitenste laag in aanraking komt met water. Wel even opletten voor je terras; tijdens de eerste maand kan Cortenstaal na een regenbui roestwater afgeven. Is het oxidatieproces afgelopen is, kan je de Bowl overal plaatsen. Het voordeel van Cortenstaal is dat het in elke tuin past. Deze unieke touch past overal, dus ook in jouw tuin. 

Nieuw in het gamma

archief : 2023   2022   2021