17.07.2021

Patio Pellet Heater

Franco Belge introduceert de patio pellet heater. Dit mooi, zwart gelakt stalen toestel brandt circa 5 uur door het grote reservoir. Het grote voordeel van deze terrasverwarmer is dat ie CO neutraal, dus milieuvriendelijk is. De FB pellet patio heater werkt tijdens de opstart door middel van de bijgeleverde herlaadbare batterij. Aanpassing van het vlambeeld doe je via de traploos regelbare ventilator.

Graag meer technische gegevens? 
Vermogen 11 kW - Batterij (opstart) - Hoogte 2,2 m - Materiaal staal - autonomie ca. 5 uur

Vanaf eind juli in de showroom! Kom langs op dinsdag, donderdag of zaterdag tussen 10 en 14 uur of maak een afspraak op een ander tijdstip. Je vindt de pellet heater nog niet op de website, daar wordt aan gewerkt.

Patio Pellet Heater

03.07.2021

Vakantiesluiting ...

... we gaan er even tussenuit. Van zaterdag 3 juli tot en met woensdag 21 juli zijn we gesloten. Donderdag 22 juli zijn we open van 12 tot 16 uur vanwege eerder geplande afspraken. Graag tot binnenkort!

Vakantiesluiting ...

20.05.2021

Uitbreiding

Onze showroom wordt steeds verder uitgebreid! Dat is goed nieuws; je kunt meer producten bezichtigen. Er zijn nieuwe terrashaarden binnen, het gamma elektrische kachels is breder geworden en de Chesney buitenhaard EN barbecue ineen is gearriveerd. De komende periode verwachten we nog meer producten zoals de Plancha en Faro van Finoptim. Alle toestellen zijn ondergebracht in onze buiten- en binnentoonzaal. Kom zeker eens langs! Dinsdag, donderdag en zaterdag is de winkel open van 10 tot 14 uur. Kom je graag op een ander moment? Dat kan, maak gerust een vrijblijvende afspraak. 

30.04.2021

Outdoor Products is online...

… dat vieren we

Outdoor Products.BE is per 30 april online. We zijn blij dat je de collecties kunt bekijken via het world wide web! Dat vieren we met een steeds wisselende actie; het hele jaar door. Dus hou deze site in het oog of check onze FB pagina. We zijn er klaar voor; let’s go outside, cook & enjoy!

archief : 2023   2022   2021