Outdoor Products

Korte intro

Outdoor Products biedt jou net wat anders en soms net wat meer dan de gekende traditionele buitenkooktoestellen, terrasverwarmers of tuinhaarden. Ben je op zoek naar de outdoor cooking unit waar kwaliteit en design belangrijk zijn? Dan vind je die bij ons. Is vooral functionaliteit belangrijk? Dat vind je ook in ons aanbod. Producten die een verrijking zijn van jouw exterieur. Mooie producten die gezien mogen worden. Ze brengen mensen samen, al sinds mensenheugenis verzamelen we ons rond het vuur en eten. Enjoy life, enjoy the outside, the fire, the cooking and good company!

Traditionele en nieuwe brandstof

Sfeervolle terrasverwarmers zijn smaakmakers op je terras of balkon. Zoek je een milieuvriendelijkere brandstof dan gas of hout? Dan zijn verwarmingssystemen op pellets iets voor jou. Ze zijn bezig aan een opmars, waardoor jij meer keuze hebt. Woon je op een appartement met terras? Dan heb je weinig keuze, want in de meeste appartementsgebouwen is buiten stoken op hout of kolen verboden. Koken en verwarmen op  elektriciteit daarentegen niet, vanwege een veel lager risico op brandgevaar en rookoverlast.

Het volledige gamma toestellen zowel op traditionele brandstoffen als nieuwe brandstoffen biedt veel mooie, kwalitatieve kook units en tuinhaarden.

Enjoy life. Love living.