Outdoor Products

Korte intro

Outdoor Products biedt jou net wat anders en soms net wat meer dan de gekende traditionele buitenkooktoestellen, terrasverwarmers of tuinhaarden. Ben je op zoek naar de outdoor cooking unit waar kwaliteit en design belangrijk zijn? Dan vind je die bij ons. Is vooral functionaliteit belangrijk? Dat vind je ook in ons aanbod. Producten die een verrijking zijn van jouw exterieur. Mooie producten die gezien mogen worden. Ze brengen mensen samen, al sinds mensenheugenis verzamelen we ons rond het vuur en eten. Enjoy life, enjoy the outside, the fire, the cooking and good company!

Traditionele en nieuwe brandstof

Sfeervolle terrasverwarmers zijn smaakmakers op je terras of balkon. Bekijk zeker de milieuvriendelijke pelletverwarmingssystemen en kooktoestellen; ze zijn bezig aan een stevige opmars. In veel appartementsgebouwen is buiten stoken op hout of kolen verboden. Koken en verwarmen op pellets of elektriciteit daarentegen niet vanwege een veel lager risico op brandgevaar en rookoverlast.

Het volledige gamma toestellen zowel op traditionele brandstoffen als nieuwe brandstof biedt veel mooie, kwalitatieve kook units en tuinhaarden.

Bekend

Wanneer ons adres je bekend voorkomt, kan dat zeker kloppen. Aan de Kalmthoutsesteenweg 290 is Outdoor Products.BE en Marco Service gevestigd. Marco is de eigenaar van Schoorsteenveegservice, Kachelservice en Dakcoatingservice. Wanneer je ons belt, krijg je Marco of mij aan de lijn. Zoek je een kachel voor in je huis, dan ben je op hier ook aan het juiste adres!

Enjoy life. Love living.